Održivost brenda u digitalnom eko-sistemu

Kako da izbjegnem da budem ignorisan ili, još bolje, kako da zaslužim da budem izabran u digitalnom eko-sistemu, pretrpanom raznovrsim informacijama?
543 pregleda 0 komentar(a)
Sa seminara
Sa seminara
Ažurirano: 08.11.2019. 14:28h

U srijedu 6. novembra, u hotelu Hilton Podgorica, Lazar Džamić je održao seminar pod nazivom ,,Građenje brenda u svijetu lakog ignorisanja - od prekidanja oglasima do željenosti contenta”. Seminar je održan u okviru Podgričke edukativne jeseni, godišnjeg događaja koji je pokrenula agencija BI Communication iz Podgorice, uz podršku Ministarstva nauke, kompanije Telemach i Yellow Eventa. Cilj ove edukacije je da obezbijedi gostovanja izvrsnih predavača koji će crnogorskoj zainteresovanoj javnosti omogućiti usvajanje kumuliranih višeslojnih znanja o aktuelnim kretanjima i trendovima u komunikacijama, marketingu, menadžmentu, bisnisu, tržištu, digitalnom poslovanju.

Sa seminara
Sa seminara

Lazar Džamić jedan je od vodećih digitalnih stratega u svijetu, predavač na katedri za digitalni marketing na Fakultetu za medije i komunikacije Singidunum univerziteta, pisac i bivši šef za brend planiranje u evropskoj centrali kompanije Google. Specijalista je za digitalni trening i jedan od prvih digitalnih predavača na IDM-u (Institute of Direct Marketing). Ovo je njegov prvi cjelodnevni seminar otvorenog tipa u Crnoj Gori.

Sa seminara
Sa seminara

Na seminaru bilo je riječi o pravcima trasnormisanja i nadograđivanja osnovnih postulata marketinga u aktuelnim tržišnim uslovima, načinima održavanja pažnje u digitalnom eko sistemu, te konkretnim, praktičnim savjetima zainteresovanim polaznicima. Kako da izbjegnem da budem ignorisan ili, još bolje, kako da zaslužim da budem izabran u digitalnom eko-sistemu, pretrpanom raznovrsim informacijama, pitanja su koja muče sve marketare i na koja su dobili sveobuhvatne odgovore na ovom seminaru.

Sa seminara
Sa seminara

Cjelodnevnoj edukaciji prisustvovali su istaknuti predstavnici najboljih crnogorskih banaka, osiguravajućih društava, mobilnih operatora, hotelskih grupa, energetskih tržišnih lidera, agencija za marketing komunikacije i posredovanje, državne i lokalne uprave, kao i pojedinci koji se samosatalno bave tržišnim komunikacijama.

Smatramo da je Podgorici i Crnoj Gori dragocjeno učiniti dostupnim znanja istinskih znalaca i eksperata sa relevantinim profesionalnim biografijama, jer samo proširivanjem ličnih granica možemo uvećati znanje struke, a time i nivo profesionalnog i etičkog poslovanja industrije i cjelokupne biznis zajednice, kazala je Ljiljana Burzan Nikolić, izvršna direktorica agencije BI Communication.