Zimski turistički paket: 500 gigabajta za deset eura

Praznični pripejd paketi osmišljeni su tako da korisnicima pruže dovoljno mogućnosti za komunikaciju i uživanje u aplikacijama dostupnim putem Telenorove 4G mreže
2051 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Telenor
Ilustracija, Foto: Telenor

U okviru novogodišnje kampanje, Telenor je priremio zimski pripejd paket za turiste, koji za deset eura donosi 500 gigabajta interneta. Dodatni gigabajti korisniku su na raspolaganju čim aktivira pripejd karticu, a mogu se iskoristiti tokom 15 dana. Telenor svake godine kreira turistički paket za ljetnju sezonu, a sada i turisti koji posjete Crnu Goru tokom zime imaju mogućnost da odaberu paket koji im donosi dovoljnu količinu interneta i odgovara njihovim potrebama.

Osim novog turističkog paketa, u ponudi je i paket koji za pet eura donosi deset gigabajta interneta, 1000 minuta u Telenor mreži i 100 minuta ka svim mrežama, validnih tokom sedam dana. Osim toga, nakon svake dopune, korisnik dobija 1000 minuta u Telenor mreži koje može iskoristiti tokom sedam dana. U okviru ovog paketa, korišćenje Facebook- a i Instagram-a je besplatno tokom cijele prve godine.

Praznični pripejd paketi osmišljeni su tako da korisnicima pruže dovoljno mogućnosti za komunikaciju i uživanje u aplikacijama dostupnim putem Telenorove 4G mreže.