Ostanite kod kuće i koristite m:tel digitalne servise za sve što vam treba!

Imajući u vidu da se jedna od ključnih preporuka odnosi na izbjegavanje suvišnih izlazaka i kretanja van kuće, apelujemo na sve korisnike da ostanu kod svojih kuća, i da sve aktivnosti koje bi inače obavljali u poslovnici - obavljaju putem SelfCare platforme "Moj m:tel"
6065 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Pridržavanje mjera nadležnih zdravstvenih instutucija, provjereno informisanje i odgovoran stav kompanija i pojedinaca, od vitalnog su značaja za prevenciju epidemije koronavirusa u Crnoj Gori. Svjesna toga, kompanija MTEL je preduzela niz mjera i olakšica za svoje korisnike, kako bi, njegujući društvenu odgovornost, dala doprinos što normalnijem odvijanju aktivnosti iz svoje nadležnosti.

U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, poslovnice MTEL-a će raditi prema novom rasporedu: radnim danima od 9 do 18 sati i subotom od 9 do 16 sati. Izuzetak od navedenog rasporeda su poslovnice u shopping mall-u Delta city u Podgorici i shopping centru Kamelija u Kotoru, koje neće raditi. Novo radno vrijeme će važiti sve dok traju preporuke Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Imajući u vidu da se jedna od ključnih preporuka odnosi na izbjegavanje suvišnih izlazaka i kretanja van kuće, apelujemo na sve korisnike da ostanu kod svojih kuća, i da sve aktivnosti koje bi inače obavljali u poslovnici - obavljaju putem SelfCare platforme "Moj m:tel".

Svi m:tel korisnici (mobilnih i kablovskih usluga) putem "Moj m:tel" platforme mogu izvršiti uplatu računa i dopunu prepaid broja u samo par klikova. Takođe, mogu brzo i jednostavno ostvariti uvid u aktivirane m:tel pakete i usluge, provjeriti stanje na računu, kao i količinu preostalih resursa, pregledati aktuelne ponude i dostupne dodatke, i još mnogo toga.

Pristup "Moj m:tel" platformi je omogućen korisnicima putem aplikacije (za android i iOS uređaje) i putem web strane. Korisnici mogu preuzeti "Moj m:tel" na sledećem linku: http://bit.ly/Moj-Mtel.

Podsjećamo da je MTEL, u skladu sa korporativnim standardima koje njeguje od početka rada, uz posvećenost jačanju porodičnih vrijednosti, pripremio posebnu povoljnost za korisnike kablovske i satelitske televizije.

Kako bi u narednim danima proveli vrijeme kod kuće sa svojim najbližima na što kvalitetniji način, korisnicima m:tel kablovskih i mSAT paketa, biće omogućen pristup TV kanalima, koje trenutno nemaju u okviru paketa koji koriste, do kraja aprila 2020. godine. Promotivni pristup TV kanalima omogućen je i korisnicima MOVE usluge. Navedena povoljnost se ne odnosi na pakete HBO, CINEMAX i Zadruga.

Više informacija korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600