DEEZER - Muzička revolucija u džepu korisnika m:tel-a

Sve pjesme, uključujući domaće i strane, stare i nove, možete da slušate u svakom trenutku, ma gdje god se nalazili!

19273 pregleda 0 komentar(a)
Foto: m:tel
Foto: m:tel

Dosadilo vam je slušanje muzike preko YouTube-a? Smetaju vam reklame koje vas svaki čas ometaju u slušanju omiljenih pjesama? Spremite se za muzičku revoluciju u svom telefonu!

Aplikacija DEEZER vam omogućava da u svom džepu imate milione pjesama koje ne zauzimaju nimalo memorije! Sve pjesme, uključujući domaće i strane, stare i nove, možete da slušate u svakom trenutku, ma gdje god se nalazili!

Vrlo je jednostavno - ukoliko ste korisnik m:tel-a, pošaljite sms DEEZER AKTIVACIJA na 14555 ili aktivirajte dodatnu uslugu Deezer kroz aplikaciju Moj m:tel, i uplovite u neograničeni svijet muzike koji vam donosi ovaj fenomenalni online muzički striming servis, preko kojeg ljubitelji muzike uživaju u preko 180 zemalja svijeta! Ukoliko se za Deezer prijavite do kraja februara, dobićete specijalnu cijenu od 3.99e po kojoj ćete moći za ovu uslugu mjesečno da plaćate dok god se ne odjavite.

Deezer
foto: m:tel

PROBAJTE PRVI MJESEC BESPLATNO

Svi korisnici imaju pravo na free-trial (besplatni period) od 30 dana, u kom mogu bez naknade slušati omiljenu muziku i testirati aplikaciju. Ukoliko vam se ne svidi - uvijek se možete odjaviti prije naplate!

Deezer
foto: m:tel

DODATNIH 10 GB INTERNETA MJESEČNO ZA SLUŠANJE MUZIKE

Svi korisnici m:tel-a koji se prijave za Deezer će svakog mjeseca dobijati besplatni internet dodatak od 10GB koji će moći da iskoriste za reprodukciju sadržaja dostupnih na ovoj platformi.

PREDNOSTI NEOGRANIČENOG SVIJETA MUZIKE U KOJI UPLOVLJAVAŠ SA DEEZER-OM

  • Na Deezeru možete pronaći nevjerovatnih 73 miliona pjesama, plejlista i podkasta za svačiji ukus!
  • U samo par klikova pronađite savršenu plejlistu za svaki trenutak i raspoloženje: za trčanje, vježbanje, kuvanje, igranje sa djecom, romantične trenutke, porodični ručak...
  • Deezer-ov pametni interfejs FLOW svakodnevno uči o vašem muzičkom ukusu i navikama slušanja, i na osnovu toga vam preporučuje nove pjesme i umjetnike!
  • Ne morate imati aktivnu internet konekciju da biste koristili Deezer - preuzmite omiljene pjesme ili albume na svoj nalog, i slušajte ih offline dok ste u inostranstvu ili u avionu!
  • Dok uživate u omiljenoj muzici, u sklopu Deezer-a možete uživo na svom ekranu pratiti tekst pjesme koju slušate! Takođe, uz ugrađenu opciju "Lovac na pjesme (Songcatcher)" možete prepoznati numeru koja vam se sviđa i otkriti više informacija o njoj.

VIŠE INFORMACIJA: https://mtel.me/Privatni/Digitalni-servisi/m-tel-digitalni-servisi/Deezer

KAKO AKTIVIRATI DEEZER SERVIS: Pošaljite sms DEEZER AKTIVACIJA na broj 14555 ili aktivirajte Deezer kroz aplikaciju Moj m:tel!

m:tel - imate prijatelje!