uvode nove mogućnosti

Fejsbuk dodaje nove audio proizvode svojoj platformi

Generalni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg rekao je da kompanija planira da lansira nekoliko audio proizvoda i alatki za traženje i puštanje podkasta

3612 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Društvena mreža Fejsbuk objavila je danas da će njeni korisnici moći da slušaju podkaste direktno na Fejsbuk aplikaciji u mjesecima koji dolaze.

Fejsbuk uvodi nove mogućnnosti u vrijeme kada je tržište audio formata eksplodiralo tokom pandemije, od podkasta do platforme Klabhaus (Clubhouse).

Generalni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg rekao je da kompanija planira da lansira nekoliko audio proizvoda i alatki za traženje i puštanje podkasta.

Fejsbuk će takođe dodati alatke za stvaranje audio sadržaja, kratke zvučne formate i prije svega "salone za razgovore", zvučne i uživo, (Live audio rooms), inspirisane uspjehom Klabhausa, gdje korisnici slušaju i učestvuju u razgovoru bez slike.

Brzo širenje aplikacije Klabhaus, stare samo godinu dana, pokazalo je potencijal servisa za audio razgovore, posebno dok su ljudi ostajali kod kuće za vrijeme pandemije kovida-19.

Preporučujemo za Vas