iPhone 13 ima najbolje cijene uz Urban NEO pakete!

Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.

4306 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Podgorica, 14. oktobar 2021. – Kompanija MTEL od sjutra u ponudi ima najnoviji iPhone 13 po najpovoljnijim cijenama već od 12 eura mjesečno. Iz sjedišta kompanije Apple poručuju: Tvoja nova supermoć i najbolji Pro sistem kamera na telefonu ikada!

U ponudi kompanije MTEL su svi novi modeli iPhone telefona: iPhone 13 128GB Midnight sa mjesečnom ratom od samo 16 eura uz paket Urban Neo XXL. Uz isti paket, iPhone 13 mini 128GB Blue ima mjesečnu ratu od samo 12 eura. Za one koji preferiraju PRO modele, iPhone 13 Pro 128GB je po cijeni od 27 eura mjesečno, uz Urban Neo XXL. Dostupni su ovi modeli u Sierra Blue i Graphite bojama. Uz isti paket u ovim bojama dostupan je Apple iPhone 13 Pro Max 256GB sa mjesečnom ratom od 39 eura uz Urban Neo XXL paket.

Ljubitelji iPhone znaju zašto im novi modeli daju supermoć. Keramički štit na prednjoj strani je čvršći od bilo kog stakla na pametnim telefonima. Nove modele odlikuje izdržljiv dizajn ravnih ivica. Otporan je na vodu, prašinu i prskanje – maksimalne dubine od 6 metara u trajanju do 30 minuta. Poboljšan Super Retina XDR OLED ekran donosi nevjerovatan odnos kontrasta. Telefoni iz linije iPhone 13 su jedini uređaji koji mogu da mijenjaju efekat dubine polja čak i nakon snimanja. iPhone 13 isporučuje nevjerovatan cjelodnevni život baterije, nudeći i do dva i po sata više u danu, nego iPhone 12, a iPhone 13 mini obezbeđuje i do sat i po više baterije u danu, u odnosu na iPhone 12 mini. iOS 15 pojačava iskustvo iPhone sa novim načinima da ostanete povezani i moćnim funkcijama koje pomažu da ostanete fokusirani, istražujete, i radite više sa inteligentnim uređajem.

Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.