Kultni brend stigao u Crnu Goru

Uz finansijsku podršku zastupnika Water group za Crnu Goru, La Cimbali aparati se mogu kupiti uz mogućnost otplate do 36 mjeseci u zavisnosti od modela uspostavljene saradnje.

60097 pregleda 0 komentar(a)
Foto: La Cimbali
Foto: La Cimbali

Od nedavno, ugostitelji imaju priliku da svojim gostima pruže još kvalitetnije iskustvo ispijanja kafe zahvaljujući inovativnim aparatima za kafu visokih perfomansi La Cimbali.

La Cimbali grupaciju ne treba previše predstavljati. Riječ je o jednom od najstarijih i najpoznatijih proizvođača aparata za kafu, koji je i zvanično stigao u Crnu Goru. Inovativna funkcionalnost, kao i dizajn aparata pruža baristima savršen instrument za izražavanje njihovog talenta. Posvećenošću, kombinacijom niza vještina i zdravom dozom strasti, na aparatima La Cimbali, baristi pretvaraju svoju profesiju u umjetnost.

La Cimbali
foto: La Cimbali

La Cimbali distributivna mreža pokriva preko 100 zemalja u svijetu. Njihovi inovativni proizvodi vrhunskog kvaliteta postali su dio Water Group kompanije. Kompanija Water Group prepoznata je kao proizvodjač SUZA izvorske i RADA Mineralne vode, a pored proizvodnje, kompanija je dugi niz godina i distributer espreso kafa - Moak i Davidoff.

Ulaskom u svijet espresa, Water group je razumio da su servis i podrška klijentima ključni kako bi finalni proizvod imao najbolji mogući kvalitet. Strpljivo je gradjena infrastruktura i edukovan tim, tako da je kvalitet podrške kupcima postajao sve bolji. To je konačno prepoznato i od ovako renomirane kompanije koja nam je ukazala povjerenje kroz zvanično zastupništvo i servis za Crnu Goru, objašanjava direktor servisa kompanije Milan Ražnatović.

La Cimbali
foto: La Cimbali

Od sada kompletan asortiman La Cimbali grupe možete pronaći u Showroom-u kompanije na adresi Joza Vukcevica 23, Zabjelo, Podgorica. Tu možete naučiti više o istoriji i tehnologiji espreso aparata za kafu, saznati mnoge zanimljivosti vezane za digitalni proces pravljenja kafe, kao i uživati u degustaciji kafa iz asortimana kompanije. Uz finansijsku podršku kompanije Water group, La Cimbali aparati se mogu kupiti uz mogućnost otplate do 36 mjeseci u zavisnosti od modela uspostavljene saradnje.

La Cimbali
foto: La Cimbali

Kao autorizovani serviser, kompanija pruža puni servis i podržava garanciju na sve La Cimbali aparate: poluautomatske, automatske i specijalizovane aparate (potpuno automatske) za hotele i restorane.

Više o samoj ponudi aparata možete vidjeti na https://www.cimbali.com/, a kontakt kompanije na www.watergroup.me