m:disk – cloud servis za bezbjedno skladištenje slika i podataka

Vaši podaci su na sigurnom uz m:disk, cloud servis kompanije m:tel za skladištenje fotografija, video zapisa i drugih vrsta dokumenata!

14454 pregleda 0 komentar(a)
Foto: mtel
Foto: mtel

Fali vam memorije u telefonu? Dosadilo vam je da konstantno brišete stare fotografije kako biste napravili prostor za nove? Ukoliko ste korisnik m:tel-a, više ne morate da brinete jer vam je od sada na raspolaganju m:disk, cloud servis za onlajn skladištenje fotografija, video klipova i drugih vrsta dokumenata!

Cijene memorijskog prostora koje nudimo su zaista nevjerovatno niske:

  • Disk 50 GB – po cijeni od 0.50 € mjesečno
  • Disk 200 GB – po cijeni od 1.50 € mjesečno

Da vam bolje dočaramo zašto je potrebno da što prije aktivirate svoj m:disk nalog, izdvojili smo nekoliko glavnih benefita za korisnike:

  • Čuvanje sadržaja - Bezbjedno čuvajte svoje fotografije, video zapise i druge formate dokumenata sa svog mobilnog uređaja ili računara, i podijelite ih sa drugima kroz jedan klik.
  • Vaš digitalni trezor - m:disk je više od običnog skladišta podataka, to je digitalni trezor za vaše uspomene. Naša napredna sigurnosna rješenja čine vaše fajlove nedodirljivim.
  • Uređivanje memorijskog prostora - Uređujte svoj memorijski prostor, kreirajte albume i foldere i sinhronizujte podatke koje imate na svom telefonu sa m:disk-om.
  • Praktičan pristup putem weba - m:disk vam omogućava praktičan pristup fajlovima putem weba. To znači da možete lako pristupiti svojim podacima s bilo kog uređaja sa internet konekcijom, jednostavno pretraživati i upravljati fajlovima direktno sa web pregledača.
  • Podaci uvijek na dohvat ruke - Napravite backup podataka ili uključite automatsku sinhronizaciju svoje kamere. Putem aplikacije ili portala pristupite svojim dokumentima i, ukoliko to želite, prenesite ih na novi mobilni uređaj ili računar.

Usluga m:disk besplatna je za korisnike određenih m:tel paketa

m:disk je besplatan za korisnike sledećih postpejd paketa (razlika je u količini besplatnog m:disk prostora):

  • Urban NEO 2 Cool – 100 GB
  • Urban NEO Mini – 100 GB
  • Surf L – 10 GB
  • Surf XL – 30 GB

Ukoliko ste korisnik nekog od navedenih paketa, m:disk prostor će vam biti automatski dodijeljen, potrebno je samo da preuzmete aktivaciju i aktivirate uslugu.

Skrinšotovi iz m:disk aplikacije
Skrinšotovi iz m:disk aplikacijefoto: mtel

Aktivacija usluge m:disk

Aktivacija m:disk-a se vrši vrlo jednostavno. Preuzmite aplikaciju preko Google Play Store za Android ili preko Apple Store za iOS uređaje. Nakon preuzimanja, unesite vaš broj telefona u aplikaciju, kliknite na polje "Pošalji kod" i unesite aktivacioni kod koji vam je isporučen u SMS poruci.

Ukoliko ste korisnik nekog od navedenih paketa za koje vam sljeduje besplatni m:disk prostor, isti će vam biti automatski dodijeljen. Ukoliko, pak, želite da kupite dodatni m:disk prostor, to možete uraditi klikom na dugme “Upravljaj svojim m:disk prostorom” u sklopu kategorije “disk” unutar aplikacije.

Ukoliko vam treba još više memorijskog prostora, uvijek možete da dokupite neki od tarifnih dodataka iz naše ponude – Disk 200 GB (1,50€ mjesečno) ili Disk 50 GB (0,50€ mjesečno). Ukupna količina je neograničena, a dostupni memorijski prostor iz tarifnih dodataka se sabira.

Tutorijal video – uputstvo za korišćenje

Važne informacije

Prenos internet podataka ostvaren korišćenjem m:disk aplikacije se ne naplaćuje, a aplikaciji i portalu možete da pristupite i preko WiFi-ja. Maksimalna veličina fajla koja se može postaviti na m:disk je 4 GB.

Više informacija o m:disk-u na ovom linku.

Linkovi za preuzimanje m:disk-a na jednom mjestu.

m:disk – tvoji podaci i slike su na sigurnom!

m:tel – Imate prijatelje!