Brzina i superiornost u kvalitetu predvode u uzbudljivoj trci tehnološkog progresa

Zašto je One Olimpijska mreža Crne Gore:

11375 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Kada razgovaramo u One Olimpijskoj mreži koristeći VoLTE, sve ide brže i gotovo trenutno. Brzo uspostavljeni pozivi, uz superioran kvalitet zvuka, daju i mogućnost istovremenog surfovanja netom.

Znajući prednosti, mnogi korisnici ovog telko operatora izabrali su novu tehnologiju i već nakon kratkog perioda, iskazuju neskriveno zadovoljstvo ovom uslugom. Rezultati dobijeni opipavanjem pulsa korisnika, ističu u kompaniji One, pokazuju da oni koji imaju aktiviran VoLTE servis i pametni telefon koji podržava ovu tehnologiju, pokazuju veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka i brzinom uspostave veze, u odnosu na korisnike koji ne koriste navedeni servis.

Sve to, za One predstavlja snažan podsticaj da i dalje jača VoLTE bazu, svakim danom osvajajući budućnost.

“Broj VoLTE korisnika u našoj mreži raste iz dana u dan. Ovakav odgovor zaista nedvosmisleno ukazuje na veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka, brzinom uspostave poziva kao i mogućnosti istovremenog korištenja interneta u toku razgovora putem bržih i modernijih 4G i 5G mreža. To znači da idemo ka konačnom gašenju prevaziđene 3G tehnologije, pokazujući svoje liderstvo u osvajanju novih, koje olakšavaju svakodnevnicu naših korisnika, ali i pozicioniraju Crnu Goru visoko na mapi tehnološki razvijenih zemalja”, istakao je Drago Kažić, komercijalni direktor operacija u kompaniji One.

Drago Kažić, komercijalni direktor operacija u kompaniji One
Drago Kažić, komercijalni direktor operacija u kompaniji Onefoto: One

Koliko je kompanija One posvećena ovom cilju najbolje svjedoči činjenica da su jedina telekomunikaciona kompanija u Crnoj Gori u čijem portfoliju su svi pametni telefoni prilagođeni VoLTE tehnologiji.

“Kompanija One je lider kada je u pitanju portfolio VoLTE pametnih telefona. Ono što nas čini predvodnicima je činjenica da su samo u našoj ponudi svi uređaji prilagođeni ovoj tehnologiji, što čini VoLTE iskustvo najdostupnijim u One mreži. Pored toga, One ima i najveći izbor 5G telefona koji našim korisnicima donose neprevaziđene brzine i vrhunske performanse. Sve to nas, uz rekordni broj baznih stanica na 3600 MHz, čini neprikosnovenim liderom i u 5G areni,” istakao je Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja.

Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja
Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređajafoto: One

U kompaniji One ističu da se korišćenje VoLTE tehnologije u njihovoj mreži dodatno ne naplaćuje, ali i to da pozivi preko ovog servisa neće uticati na potrošnju interneta koji korisnici imaju u okviru svojih paketa i tarifnih dodataka, dok će istovremeno štedjeti snagu baterije na njihovom telefonu.

“Pozivamo vas da u ovoj uzbudljivoj trci tehnološkog napretka pridružite kvalitetu, kreativnosti i brzini, da trčite ovu trku sa nama jer je One – Olimpijska mreža Crne Gore,” poručuju iz kompanije One.