Iznenađenje za svakog One korisnika koji rezerviše neki od revolucionanih Samsung S24 modela

I ovog januara Samsung predstavlja nove uređaje Galaxy S24 serije. To znači da i ovoga puta One korisnici imaju privilegiju da budu među prvima.

11292 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Već sat nakon svjetske premijere ove srijede, svi oni čiji su odabir baš ovi modeli, imaju mogućnost da odmah naruče svoj telefon iz serije koja još jednom postavlja standarde u smislu inovacije, dizajna i performansi u mobilnoj industriji.

Pored mogućnosti da budu među prvima, svi One korisnici koji rezervišu neki od novih modela iz Samsung S serije mobilnog svijeta- S24, S24+ i S24 Ultra, imaju i posebnu pogodnost. Prilikom kupovine, po cijeni modela sa manjom, dobiće telefon sa većom internom memorijom.

Rezervacija je počela 17. januara u 20h i trajaće do 30. ovog mjeseca, dok će svi korisnici biti u prilici da svoj novi uređaj kupe već narednog dana, 31. januara. Pravo na benefit ostvaruje se isključivo kroz rezervaciju na sajtu www.1.me

Ova serija predstavlja revolucionarno iskustvo za korisnike i kao takva već je probudila veliko interesovanje u svijetu. Osim što predstavlja kameru u vašem džepu, omogućava internet na dodir prstom, ono što izaziva posebnu znatiželju je vještačka inteligencija čije ogromne prednosti u svakodnevnom životu sada donosi Galaxy AI era.

Miraš Šljivačanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja
Miraš Šljivačanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređajafoto: One

„Izuzetno smo ponosni što svim korisnicima omogućavamo da među prvima postanu vlasnici najnovijih modela telefona i da svi koji žele da svoje iskustvo korišćenja pametnih telefona prebace na viši nivo, dodatno ostvare značajne benefite pri kupovini. Ono što će ovoga puta obradovati sve koji rezervišu neki od Samsung telefona S24 serije je veća interna memorija po cijeni manje. Najmoderniji sistem kamera, napredna AI poboljšanja povezana sa elegantnim dizajnom u seriji S24 će pružiti svim našim korisnicima iskustvo bez kompromisa“, kazao je Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja u kompaniji One.

Galaxy S serija vodi u sasvim novu eru u kojoj je moguća komunikacija sa inteligentnim prevodom teksta i poziva, dok korisnicima pruža prostor da do maksimuma iskoriste svoju kreativnu slobodu sa Galaxy ProVisual Engine-om, dok postavlja nove standarde za pretragu koji će promijeniti način na koji, sa Galaxy uređaja otkrivaju svijet.

One Crna Gora je kompanija koja prati sve trendove u svojoj industriji, uvijek otvarajući mogućnost svojim korisnicima da kada je riječ o uslugama i uređajima, među prvima otkrivaju uzbudljivi svijet tehnoloških inovacija. Ovaj početak godine i sjajna Samsung S24 serija naravno, nisu izuzetak.

Za detaljne informacije o cijenama i dostupnosti, posjetite www.1.me