U "Vijestima" čitajte: Povlašćenima zarada od centra; Hojt Ji okupio dio opozicije

Poslanici Socijalističke narodne partije podnijeli su Ustavnom sudu predlog za ocjenu ustavnosti i zakonitosti člana 6 stav 3 Pravilnika o prostornim i tehničkim uslovima za priređivanje kladioničnih igara
1 komentar(a)
Naslovna 4.10., Foto: Vijesti
Naslovna 4.10., Foto: Vijesti
Ažurirano: 04.10.2016. 05:20h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Hojt Ji okupio dio opozicije

Zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Brajan Hojt Ji sastao se juče sa čelnicima Socijaldemokratske partije (SDP), koalicije “Ključ” i jedne manjinske stranke, saznaju “Vijesti”.

  • Do prava glasa dijele ih kilometri

Preko 120 hiljada birača ili skoro svaki četvrti građanin sa pravom glasa na ovim izborima je prebačen na drugo biračko mjesto u odnosu na predsjedničke izbore, pokazuje analiza biračkog spiska koju je sproveo MANS-ov program za monitoring i analitiku. To može izazvati veliki broj problema na dan izbora, a mnogi birači mogu ostati bez prava glasa ukoliko se ne informišu o mjestu na kome mogu glasati zaključuju u MANS-u.

  • Djecu da zaštite od učešća u kockanju

Poslanici Socijalističke narodne partije podnijeli su juče Ustavnom sudu predlog za ocjenu ustavnosti i zakonitosti člana 6 stav 3 Pravilnika o prostornim i tehničkim uslovima za priređivanje kladioničnih igara.

  • Povlašćenima zarada od centra

Univerzitet Crne Gore (UCG) od aprila preko firme "Univerzitetski sportski i kulturni centar" d.o.o. upravlja sportskim objektom vrijednim 3,3 miliona eura, otvorenim u novembru 2015.

  • Pukovnik KOS-a uhapšen na granici

Radovan Aleksić (55), državljanin Srbije, uhapšen je zbog osnova sumnje da je 11. jula u Podgorici pokušao da ubije bivšeg šefa Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Predraga Šukovića.

Bonus video: