Policija u Herceg Novom rasvijetlila pet krađa

51 pregleda 5 komentar(a)
lopov, Foto: Shutterstock.com
lopov, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 13.12.2016. 15:17h

Hercegnovska policja rasvijetlila je pet krađa i državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom procesuirala pet osoba.

D.V. (27) iz Herceg Novog, osumnjičen je da je od 28. septembra do 21. novembra, počinio krađu na štetu građevinske firme "Domna more – Chernogoriya", tako što je upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost objekta iz kojeg je otuđio alat u iznosu od oko 1.500 eura. Dio predmeta policija je pronašla i vratila.

"M.N. (44) iz Herceg Novog se sumnjiči da je 29. septembra počinio tešku krađu na štetu sugrađanke I.Š. On je, kako se sumnja, pronašao putnu torbu koju je otuđio, a u kojoj se nalazio zlatni nakit kao i lične stvari I.Š. koje su vrijedne oko 10.000 eura.

"Policijski službenici su pronašli putnu torbu sa nakitom i ličnim stvarima kod osumnjičenog i vratili oštećenom licu", saopšteno je iz policije.

A.M. (57) iz Herceg Novog se sumnjiči da je 2. septembra počinio krađa, na način što je, kako se sumnja, iz torbe Lj.B. otuđio novac u iznosu od 200 eura.

T.R. (48) iz Herceg Novog je osumnjičen da je u noći između 29. i 30. novembra počinio krađu na šetalištu u Igalu kada je iz džepa farmerki oštećenog D.R. otuđio novac u iznosu od 500 eura. Policija je, kako je saopšteno, pronašla dio novca kod osumnjičenog i vratila ga oštećenom licu.

Policijski službenici su protiv lica B.T. (32) iz Herceg Novog, nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave porethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, zbog osnovane sumnje da je u noći između 17. i 18. februara počinio tešku krađa, na način što je, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva sa plovila oštećenog L.C. demontirao vanbrodni motor koji je otuđio, prilikom čega je napravio materijalnu štetu u iznosu od 3.000 eura.

Bonus video: