DIGITALNI MARKETING NA SLUČAJU KONFERENCIJE

Snaga portala "Vijesti" kroz kampanju Digitalnog dana: Deset miliona prikaza za manje od mjesec

Konferencija Digitalni dan, koja je za osnovni cilj imala promociju digitalnog marketinga, svoju opravdanost je potvrdila već u kampanji
58 pregleda 2 komentar(a)
Digitalni dan, Foto: Vijesti online
Digitalni dan, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 28.11.2016. 14:43h

Digitalni dan je bio prošle sedmice ali se digitalna prašina još nije slegla :)

Želimo sa Vama da podijelimo nekoliko impresija o rezultatima online kampanje konferencije koju je Biznis akademija Vijesti organizovala sa kompanijom Amplitudo. Ako vam kažemo da su se baneri konferencije na portalu i aplikaciji Vijesti na mobilnim platformama za nešto manje od mjesec dana prikazali DESET MILIONA puta, sve smo rekli o snazi naših medija.

Analitika kaže da ste na naše banere sa objavama detalja o konferenciji kliknuli više od 70 HILJADA puta, a najviše smo reakcija izazvali na mobilnim uređajima.

Veliku pažnju izazvali smo i preko Facebook-a. Naša stranica za 20-ak dana skupila je više od 800 "lajkova", ali kad se saberu postovi koji su vam se svidjeli, taj broj naraste na više od 22.000! Preko Facebooka smo uspjeli da dođemo do čak 300.000 korisnika najpopularnije društvene mreže! Naša dva video klipa - reklamni spot i poruku Zorana Kesića vidjelo je više od 20.000 FB korisnika.

I ostale cifre su impresivne, ali bi nam za njihovo tumačenje trebalo neko vrijeme. U svakom slučaju - konferencija koja je za osnovni cilj imala promociju digitalnog marketinga potvrdila je svoju opravdanost već u kampanji.

Na samoj konferenciji ugostili smo više od 100 učesnika iz raznih crnogorskih kompanija i neke od najpoznatijih predavača iz regiona. I dalje se prepričavaju prezentacije Borisa Trivana, Marka Dražića, sjajnih cura iz kompanije Click Attack. Veliku pažnju izazvao je i panel na kojem su predstavnici velikih kompanija govorili o uticaju digitalizacije na savremeno poslovanje ali i radionica o idealnoj online kampanji, kojom je i završen formalni dio konferencije.

Druženje smo nastavili uveče u Hard Rock Cafeu, a galeriju cijelog događaja ponovo možete pogledati ovdje.

Preporučujemo za Vas