Rožaje: Zbog svađe oko puta pucao na komšije

„Nakon svađe došlo je do tuče tokom koje je, kako se osnovano sumnja, R. F. upotrebio vatreno oružje i u predjelu nogu, sa po jednim hicem ranio H. M. i F. M. R. F. se potom udaljio sa lica mjesta“, kazali su iz policije
457 pregleda 25 komentar(a)
Rožaje, naselje Šusteri, Foto: Facebook.com
Rožaje, naselje Šusteri, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 25.11.2016. 18:30h

Rožajci Hajran (57) i Fahrudin (23) Murić ranjeni su u noge danas oko 15:15 časova. Nakon ukazane pomoći u rožajskom Domu zdravlja, stric i sinovac zadržani su u beranskoj bolnici. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, oni nijesu životno ugroženi.

Na Muriće je, kako se osnovano sumnja, pucao komšija Rijad Fetahović (27) koji je u bjekstvu.

Incedent se dogodio u rožajskom naselju Šušteri. Između komšija Fetahovića i Murića je, kazali su iz policije, došlo do svađe zbog puta koji se pravi u tom mjestu.

„Nakon svađe došlo je do tuče tokom koje je, kako se osnovano sumnja, R. F. upotrebio vatreno oružje i u predjelu nogu, sa po jednim hicem ranio H. M. i F. M. R. F. se potom udaljio sa lica mjesta“, kazali su iz policije.

Tokom tuče je lakše povrede po tijelu zadobila Vahida Fetahović, majka Rijada i Jasmina Fetahovića. Ona je nakon ukazane pomoći u rožajskom Domu zdravlja puštena kući.

Zbog sumnje da je učestvovao u tuči, policija je privela Jasmina, dok za njegovim bratom Rijadom intenzivno traga.

Uviđaj su izvršili viša državna tužiteljka iz Bijelog Polja Višnja Medenica i uviđajna ekipa Odjeljenja bezbjednosti.

Bonus video: