Tuzi: Zaplijenjeno oko 150 kg skanka, državljanin Albanije uhapšen u zasjedi

V.N. je predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge koji su o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici
108 pregleda 16 komentar(a)
Tuzi, skank, Foto: Uprava policije
Tuzi, skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 15.11.2016. 16:43h

Policija je prekjuče u Tuzima prekjuče je zaplijenila oko 150 kiligrama marihuane tipa skank i uhapsila V.N. (20), državljanina Albanije.

"V.N. je uhapšen u zasjedi, 13. novembra oko 12 časova, u rejonu Đonove uvale u Tuzima, u blizini granice sa Albanijom. Tom prilikom je sa lica mjesta izuzeto šest džakova sa ukupno 150 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, a koje su, kako se sumnja, V.N. i druga lica odbacila kada su ugledala policajce. Lica koja su, kako se sumnja, sa V.N. stazom prokrijumčarila skank iz Albanije u Crnu Goru su uspjela da pobjegnu u Albaniju budući da su bila u blizini granične linije. O tome je obaviještena albanska policija", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je V.N. predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge koji su o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

"V.N. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Skank će biti upućen Forenzičkom centru radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: