Nova priča DŽ. K. Rouling "Hari Poter i ukleto dijete"

Nikada nije bilo lako biti Hari Poter a naročito ne sada kada je Hari postao prezauzeti službenik Ministarstva magije, suprug i otac troje maloljetne djece
128 pregleda 0 komentar(a)
Hari Poter i Ukleto dijete
Hari Poter i Ukleto dijete
Ažurirano: 14.11.2016. 12:58h

U izdanju izdavačke kuće Nova knjiga iz Podgorice: osma priča, 19 godina kasnije - Hari Poter i ukleto dijete, zasnovano na originalnoj novoj priči DŽ. K. Rouling, Džona Tifanija i Džeka Torna.

U pitanju je dramski predložak pozorišnog djela Džeka Torna, senzacije premjerno izvedene na londonskom Vest Endu, početkom juna ove godine. Knjiga sadrži dva dijela i četiri uzbudljiva čina.

Nikada nije bilo lako biti Hari Poter a naročito ne sada kada je Hari postao prezauzeti službenik Ministarstva magije, suprug i otac troje maloljetne djece.

Dok se Hari rve sa prošlošću koja odbija da ostane tamo gdje joj je mjesto, njegov najmlađi sin Albus mora da se izbori sa težinom porodičnog nasljeđa koje nikada nije želio. Dok se prošlost i budućnost zloslutno ukrštaju, i otac i sin spoznaju neprijatnu istinu: ponekad tama dolazi sa neočekivanog mjesta.

Ovo je knjiga koja je, od trenutka objavljivanja, intrigirala čitaoce širom svijeta i izazvala nezabilježeno interesovanje.

Novu priču Dž. K. Rouling pod nazivom Hari Poter i ukleto dijete možete naći u svim Gradskim knjižarama ili poručiti putem sajta www.novaknjiga.com.

Bonus video: