Đorđević: Moj život nikada više neće biti isti

Delević je umro oko dva sata prvog dana ove godine nakon što mu je smrtonosni udarac nožem zadao Đorđević u restoranu “Evropa” u Beranama, gdje je bila organizovana proslava Nove godine
268 pregleda 5 komentar(a)
Marko Đorđević, Foto: Jadranka Ćetković
Marko Đorđević, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 12.11.2016. 15:46h

Prvog decembra biće izrečena presuda Beograđaninu Marku Đorđeviću (33), optuženom za ubistvo Beranca Mila Delevića (35).

Državni tužilac Hasan Lukač kazao je da je izvedenim dokazima utvrđeno da je Đorđević postupao umišljajno.

On je konstatovao da je optuženi sa djevojkom otišao u kafić “Evropa”, iako ga je njegova djevojka Ivana Knežević upozorila da će tamo biti neki “silni momci” i da će biti provociran.

Ocijenio je da je sračunata odbrana Đorđevića, koji je tvrdio da ga je Delević udario na izlazu kafića po glavi, a da je on izvadio mali nož na koji je oštećeni pao...

Branilac optuženog, advokat Borivoje Borović kazao je da činjenica da je optuženi pošao na proslavu Nove godine sa trudnom djevojkom i više maloljetnih osoba govori da nije postupao umišljajno, već da je nož potegao nakon što je isprovociran, udaren i u stanju "afekta jakog straha".

Brat oštećenog Milutin Delević kazao je da je njegov brat bio miran, da nije bio incidentna ličnost i da nikada nije pravio probleme.

Đorđević je rekao da mu nije jasno kako je došlo do ovakvog događaja i da osjeća veliku bol i žalost zbog svega.

“Moj život poslije ovoga nikada više neće biti isti” kazao je Đorđević.

Delević je umro oko dva sata prvog dana ove godine nakon što mu je smrtonosni udarac nožem zadao Đorđević u restoranu “Evropa” u Beranama, gdje je bila organizovana proslava Nove godine.

Optuženi je na suđenju tvrdio da Delevića nije ni poznavao, da je on njega prvi udario pesnicom i da je tek tada posegao za britvom koju je imao na privjesku...

Bonus video: