Svi pričaju o Digitalnom danu - saznajte zašto

Konferenciju će ugostiti potpuno nov i odličan CentreVille Hotel Experiences (The Capital Plaza) u udobnoj konferencijskoj sali a već od 10h počinje program koji će vas do kasnih popodnevnih sati upoznati sa trendovima digitalnog doba čije smo silovite dinamike svjedoci
63 pregleda 0 komentar(a)
Digitalni dan
Digitalni dan
Ažurirano: 08.11.2016. 16:10h

Ovih dana svi pričaju o Digitalnom danu, konferenciji o digitalnim trendovima koju 24. novembra u Podgorici organizuju Biznis akademija Vijesti i kompanija Amplitudo.

Konferenciju će ugostiti potpuno nov i odličan CentreVille Hotel & Experiences (The Capital Plaza) u udobnoj konferencijskoj sali a već od 10h počinje program koji će vas do kasnih popodnevnih sati upoznati sa trendovima digitalnog doba čije smo silovite dinamike svjedoci.

Počinjemo jako - odmah na početku nastupa Boris Trivan, koji će vam kroz slučaj njegovog projekta "Pokojna Mileva" objasniti kako se i najobičnija šala na internetu može otrgnuti kontroli i postići regionalni uspjeh i pomoći poslovnim poduhvatima. Boris je naš specijalni gost i bićete u prilici da iz prve ruke čujete i digitalnim komunikacijama, s obzirom da on vodi više ozbiljnih i profesionalnih kurseva i treninga iz te oblasti.

Trivana će na pozornici naslijediti ekipa kompanije Click Attack, inovatora na tržištu mobilnog oglašavanja. Kristina Šaško i Milica Đurđević će nam pričati o tome kuda ide oglašavanje na sve širim i brojnijim mobilnim platformama i šta možemo očekivati u budućnosti.

Nakon njih nastupa jedan od lidera megapopularnog projekta Njuz.net, Marko Dražić. On će nam objasniti kako je krenuo i razvijao se projekat kojeg je proslavila jedna šaljiva vijest umotana u "formalnu" novinarsku odjeću te kako su sa čuvenim Zoranom Kesićem osmislili TV serijal "24 minuta".

Nakon već ozbiljnog programa, čeka nas ručak u restoranu hotela a potom nas čeka panel diskusija: Slobodan Đinović, direktor Orion Telekoma, Vladimir Lučić, direktor M:tel-a i Marko Jovanović, rukovodilac Službe kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje Hipotekarne banke, govoriće o tome koliko digitalne promjene nameću potrebu prilagođavanja tradicionalnog poslovanja. Ako ga možemo uopšte tako zvati.

Za kraj malo rada - kroz radionicu naučićete kako da za svoj proizvod ili uslugu osmislite i sprovedete idealnu promotivnu kampanju na portalima i najuticajnijim društvenim mrežama. Radionicu drže Miljan Stojanović, koji ima dugogodišnje iskustvo u osmišljavanju online kampanja i Nikola Radosavović, sertifikovan za Google AdWords.

Nakon popodnevnog odmora imamo zakazano druženje u Hard Rock Cafeu koje počinje u 20.30 i tokom kojeg ćemo se družiti, razmijeniti mišljenja o konferenciji, aktuelnim temama ali i, sigurni smo, otvoriti mogućnosti za zajedničke poslovne poduhvate. Prijatelji druženja su Hard Rock Cafe i kompanija Carlsberg Montenegro.

Sigurni smo da će teme konferencije koja će biti tradicionalna biti zanimljive za široki krug kompanija i pojedinaca.

Cijena kotizacije iznosi 129,00 eura a prijaviti se možete OVDJE ili mailom na info@digitalnidan.me. Više informacija na 067 311 422 i 020 223 244.

Agendu konferencije možete preuzeti OVDJE a pogledajte i TV najavu:

Bonus video: