Vučić: Imamo podatke koje nema Crna Gora

Vučić je rekao da su srpske obavještajne službe došle do podataka, u protekla 24 časa, do kojih crnogorske nisu, kao i da će javnost biti obavještena o tome sjutra
85 pregleda 222 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 22.10.2016. 17:22h

Premijer Aleksandar Vučić očekuje da će sjutra imati precizne podatke vezane za slučaj hapšenja Bratislava Dikića i grupe ljudi iz Srbije, koji su u Crnoj Gori osumnjičeni za planiranje terorističkih napada.

Vučić je izjavio u Novom Sadu da je Srbija počela saradnju sa Crnom Gorom oko hapšenja srpskih državljana u Crnoj Gori koja su se dogodila prije parlamentarnih izbora, prenosi B92.

"Počeli smo saradnju sa crnogorskim organima, sjutra ću o tome da dam više informacija. U prethodnih 24 časa došli smo do informacija o nekim stvarima do kojih ni Crna Gora nije došla. Kada te informacije upotpunimo, obratićemo se javnosti", rekao je Vučić novinarima u Novom Sadu.

Premijer Crne Gore, Milo Đukanović je nakon sastanka kazao da je tokom razgovora dobio informacije koje su ga učvrstile u uvjerenju da je aktivnost jedne grupe ljudi, koji su pokušali organizovati kriminalnu grupu i sprovesti određene terorističke akte na prostoru Crne Gore, bila akcija koja je opasno prijetila državi, njenoj nacionalnoj bezbjednosti i sigurnosti njenih građana.

Bonus video: