Krivična prijava protiv Sekulića zbog paljenja vozila u Budvi

Kako se navodi u saopštenju policije zbog osnova sumnje da je počinio ovo krivično djelo, službenici CB Budva su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli poseban izvjaštaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počinicu, protiv M.S. (32) iz Budve
76 pregleda 4 komentar(a)
Budva zapaljeno auto, Foto: Vuk Lajović
Budva zapaljeno auto, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 12.10.2016. 13:45h

Budvanska policija podnijela je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru krivičnu prijavu protiv Budvanina Marka Sekulića M.S. (32), zbog sumnje da je sredinom maja zapalio vozilo budvanskog ugostitelja M.M.

Kako se navodi u saopštenju policije zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo, službenici CB Budva su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, protiv M.S. (32) iz Budve.

„On je, kako se sumnja, krivično djelo počinio na štetu sugrađanina V.M. i njegove supruge M.M. na način što je, 16. 05. 2016. godine oko 00,50 časova, benzinom polio prednji dio vozila „Peugeot 206“, vlasništvo M.M, a koje je bilo parkirano na parkingu ispred kuće oštećenih lica, a potom izazvao požar na vozilu. Od dejstva požara na vozilu je nastala materijalna šteta. Šteta nije nastala na drugoj imovini oštećenih ili imovini drugih lica. Od momenta prijave krivičnog djela, policijski službenici su preduzimali aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju. Sveukupne policijske mjere i radnje, uključujući i potrebna vještačenja, dovele su do identifikovanja osumnjičenog M.S. Poseban izvještaj protiv M.S. je nadležnom tužiocu podnijet u redovnom postupku budući da se M.S. već nalazi u ZIKS-u zbog drugih krivičnih djela.iz Budve”, navodi se u saopstenju.

Bonus video: