Đuričković preminuo u KCCG od posljedica ranjavanja

Policija je jutros oko 6:30 na putu prema Ceklinu ispod Obodske pećine u mjestu Začir pronašla zapaljen automobil reno megan plave boje, registarskih oznaka PG-BG344, za koji policija sumnja da su koristile ubice
375 pregleda 82 komentar(a)
Ažurirano: 11.10.2016. 17:15h

Cetinjanin Radomir Đuričković (41) preminuo je tokom noći u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica ranjavanja.

Na njega je, kako se sumnja, sinoć poslije 23 časa, pucano iz vozila u pokretu.

Policija je jutros oko 6:30 na putu prema Ceklinu ispod Obodske pećine u mjestu Začir pronašla zapaljen automobil reno megan plave boje, registarskih oznaka PG-BG344, za koji policija sumnja da su koristile ubice.

Iz policije, je saopšteno da je u tom vozilu pronađena automatska puška, a na mjestu ubistva Đuričkovića pronađen je veći broj čaura.

Sumnja se da je upravo to oružje korišteno prilikom likvidacije Đuričkovića.

Na Đuričkovića je pucano iz automobila u pokretu, ispred kafane "Konoba", u trenutku kada je Cetinjanin ulazio u svoje auto.

Nakon pucnjave hitno je prevezen u cetinjsku bolnicu, a potom u KCCG u Podgorici gdje je preminuo od povreda ranjavanja.

Đuričković je kum Cetinjanina Gorana Radomana koji je prošle godine u februaru ubijen u Beogradu, a i blizak rođak pokojnog Gorana Đuričkovića koji je krajem oktobra prošle godine likvidiran u Budvi.

Oba ova ubistva dovode se u vezu sa nestankom 300 kilograma kokaina u Španiji, nakon čega je počeo rat kriminalnih klanova u Kotoru.

Galerija

Bonus video: