Dragana Vučinić i formalno nova predsjednica crnogorskih odbojkaških sudija

Dragana Vučinić je od 6. februara bila v.d. predsjednice, nakon što prethodni predsjednik, Vladimir Janjević (bio na čelu odbojkaških sudija od novembra 2013. godine, kada je naslijedio Veselina Đukovića) podnio ostavku iz privatnih razloga
139 pregleda 0 komentar(a)
Dragana Vučinić, Foto: Privatna arhiva
Dragana Vučinić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 03.10.2016. 09:31h

Dragana Vučinić je i formalno nova predsjednica Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore, odlučeno je juče na redovnoj godišnjoj Skupštini crnogorskih odbojkaških sudija, održanoj u Podgorici.

Dragana Vučinić je od 6. februara bila v.d. predsjednice, nakon što prethodni predsjednik, Vladimir Janjević (bio na čelu odbojkaških sudija od novembra 2013. godine, kada je naslijedio Veselina Đukovića) podnio ostavku iz privatnih razloga.

Za novog člana Skupštine Udruženja odbojkaških sudija izabrana je Sonja Simonovska, međunarodni sudija, trenutno naš najbolji arbitar.

Prije Skupštine, održan je seminar sudija, tokom čijeg radnog radnog dijela je "predstavljen Izvještaj o radu UOSCG za prethodnu sezonu, kao i sistem i propozicije takmičenja za narednu sezonu, koji su usvojeni u septembru na redovnoj i izbornoj Skupštini Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Usvojena je lista odbojkaških sudija Crne Gore koji će ovu funkciju aktivno obavljati na prvenstvenim utakmicama u narednoj sezoni, koja startuje u drugoj polovini oktobra.

Bonus video: