U torbi Bjelopoljke pronađeno pet grama heroina

Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici Centra bezbjednosti Berane, na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje, u mjestu Skakavac kontrolisali su vozilo "polo", bjelopoljskih tablica, kojim je upravljao H.D. iz Bijelog Polja, a u kojem se na zadnjem sjedištu nalazila S.V.
164 pregleda 8 komentar(a)
heroin
heroin
Ažurirano: 21.09.2016. 11:40h

Policija je uhapsila Sanju Vojinović (34) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici Centra bezbjednosti Berane, na magistralnom putu Berane – Bijelo Polje, u mjestu Skakavac kontrolisali su vozilo "polo", bjelopoljskih tablica, kojim je upravljao H.D. iz Bijelog Polja, a u kojem se na zadnjem sjedištu nalazila S.V..

"U torbi S.V. pronađen je pvc zamotuljak u kojem se nalazila praškasta materija braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko pet grama. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a S.V. je lišena slobode. Sumnja se da je droga bila namijenjen stavljanju u tzv. ulični promet. Osumnjičena S.V. je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužiocu", saopšteno je iz Uprave policije.

Oduzeti heroin upućen je Forenzičkom centru radi vještačenja.

Bonus video: