Uhapšen u Podgorici sa 20 kg skanka

Službenici MUP-a odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja sinoć su zaustavili "Micubiši pajero" kojim je upravljao Darko Stanišić i prilikom kontrole vozila pronašli džak, oblijepljen selotejpom u kojem se nalazilo 20 većih ručno pravljenih pakovanja skanka
245 pregleda 20 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2016. 11:31h

Policija je u Podgorici uhapsila Darka Stanišića (33) iz Nikšića kod kojeg je u vozilu kojim je upravljao pronađeno 20 kilograma skanka.

Službenici MUP-a odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja sinoć su u podgoričkom naselju Stari Aerodrom zaustavili "Micubiši pajero" kojim je upravljao Stanišić i prilikom kontrole vozila pronašli džak, oblijepljen selotejpom u kojem se nalazilo 20 većih ručno pravljenih pakovanja skanka.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.S. nabavio pomenuti skank u namjeri daljeg stavljanja u promet van područja Crne Gore. Osumnjičeni D.S. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

O slučaju je obavješteno Više državno tužilaštvo.

Galerija

Bonus video: