Podgoričanin osumnjičen da je falsifikovao novac

Iz Uprave policije saopšteno je da je o događajima obaviješten državni tužilac u Osnovom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji je naložio da mu se B.D. privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu, zbog osnova sumnje da je počinio KD falsifikovanje novca
3 komentar(a)
euro, novac, Foto: Shutterstock
euro, novac, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.08.2016. 15:05h

Pripadnici MUP-a iz Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su u saradnji sa mojkovačkom policijom juče u Mojkovcu uhapsili B.D. (35) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje novca.

"Naime, osumnjičeni B.D. je, kako se sumnja, 29. avgusta 2016. godine, na putnom pravcu od Mojkovca prema Bijelom Polju, u mjestima Lepenac i Krstac, izvršio krivično djelo falsifikovanje novca, na štetu dva lica koja se bave uslužnim djelatnostima, na način što je u promet stavio dvije falsifikovane novčanice od po 20 eura", navodi se u saopštenju UP.

Iz Uprave policije saopšteno je da je o događajima obaviješten državni tužilac u Osnovom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, koji je naložio da mu se B.D. privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu, zbog osnova sumnje da je počinio KD falsifikovanje novca.

"Policijski službenici su pretragom terena pronašli još šest novčanica u apoenima od 20 eura istih karakteristika kao i pomenute dvije, a koje će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru", navodi se u saopštenju.

Bonus video: