Podgorica: Državljanin Srbije uhvaćen u krijumčarenju alkohola

V.M. je zaustavljen u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija zaustavila njegov automobil marke "Volswafen" užičkih tablica, i u pretresu pronašla 247 paketa alkoholnih pića bez prateće dokumentacije
4 komentar(a)
zapljena alkohola, Foto: Uprava carina
zapljena alkohola, Foto: Uprava carina
Ažurirano: 22.08.2016. 15:21h

Državljanin Republike Srbije V.M. (37) iz Aleksandrovca, priveden je danas kad je policija u njegovom vozilu pronašla veću količinu alkoholnog pića, čija je vrijednost procjenjena na oko 4.000 eura.

V.M. je zaustavljen u podgoričkom naselju Zlatica, kada je policija zaustavila njegov automobil marke "Volswafen" užičkih tablica, i u pretresu pronašla 247 paketa alkoholnih pića bez prateće dokumentacije.

"Nakon sprovedene operativne obrade i izvršenih konsultacija sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, policijski službenici su protiv V.M. nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu, zbog osnova sumnje da je počino krivično djelo nedozvoljena trgovina jer je, kako se sumnja, bez ovlašćenja da se bavi trgovinom ovom robom, nabavio 3.000 flaša odnosno 247 paketa raznog alkoholnog pića, vrijednosti od oko 4.000 eura, koje je namjeravao da plasira na sivom tržištu na području naše države", saopšteno je iz Uprave Policije.

Osumnjičeni V.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Roba je privremeno oduzeta i predata službenicima Uprave carina na dalje postupanje.

Bonus video: