Od septembra u KIC-u nova oprema

Kako je saopšteno iz KIC-a, za rekonstrukciju sistema grijanja i hlađenja zadužen je "M Energo Inžinjering" iz Podgorice, dok je sanacija uređaja scenske mehanike (cugova) povjerena firmi "Elektrovat" iz Čačka
52 pregleda 0 komentar(a)
KIC Budo Tomović, Foto: Arhiva Vijesti
KIC Budo Tomović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 16.08.2016. 10:17h

U Kulturno-informativnom centru (KIC) “Budo Tomović” počela je rekonstrukcija sistema grijanja i hlađenja i sanacija uređaja scenske mehanike, a radovi bi trebalo da budu završeni do sredine septembra.

Ti projekti finansiraju se iz budžeta Glavnog grada, na osnovu sprovedenih tenderskih procedura kojima je koordinirala lokalna Služba za javne nabavke.

Kako je saopšteno iz KIC-a, za rekonstrukciju sistema grijanja i hlađenja zadužen je "M Energo Inžinjering" iz Podgorice, dok je sanacija uređaja scenske mehanike (cugova) povjerena firmi "Elektrovat" iz Čačka.

"U budžetu Glavnog grada za tekuću godinu, pored novca za obavljanje redovnih aktivnosti i programa JU KIC Budo Tomović utvrđena su i sredstva za kapitalne izdatke koja ukupno iznose 90 hiljada eura“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da će tom investicijom, uz podršku i razumijevanje Glavnog grada, biti unaprijeđen obim i kvalitet programskih sadržaja, budući da su u okviru cjelokupnih aktivnosti na tehničkoj obnovi KIC-a neophodna dalja ulaganja koja će biti realizovana narednih godina.

Planirana rekonstrukcija tehničke opreme, kako je najavljeno, biće završena u prvoj polovini septembra.

Bonus video: