U Herceg Novom uhapšene dvije osobe zbog nanošenja teških tjelesnih povreda

"Željko Pajović je upućen u Opštu bolnicu u Meljinama kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć, a nakon toga je upućen u Klinički Centar Crne Gore u Podgorici. Oštećenom Pajovića su konstatovane teške tjelesne povrede – fraktura dva zuba u gornjoj vilici i fraktura donje vilice."
166 pregleda 3 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.08.2016. 16:23h

Službenici Uprave policije MUP-a, Centra bezbjednosti Herceg Novi su u četvrtak uhapsili Ljubišu Delibašića (46) i Dejana Delibašića (44) iz Herceg Novog zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda sugrađanina Željka Pajovića (41).

Ljubiša i Dejan Delibašić su, kako se sumnja, počinili ovo krivično djelo u četvrtak posle ponoći a u ,,Admiralu“ na način što su, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički nasrnuli na Pajovića u čemu su pokušavali da ih spriječe prisutna lica. Tokom razdvajanja osumnjičeni su, sumnja se, pogodili Pajovića staklenim predmetima (čaša i pepeljara) u predjelu glave, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

O događaju su obaviješteni službenici CB Herceg Novi koji su na licu mjesta zatekli oštećenog Pajovića

Pajović je upućen u Opštu bolnicu u Meljinama kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć, a nakon toga je upućen u Klinički Centar Crne Gore u Podgorici. Oštećenom Ž.P. su konstatovane teške tjelesne povrede – fraktura dva zuba u gornjoj vilici i fraktura donje vilice.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje kako bi se događaj rasvijetlio.

Ova dva lica su nakon hapšenja privedena nadležnom tužiocu na dalje postupanje, uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Bonus video: