Boje jutra: Sigurnost na moru

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Milena Milošević iz Instituta alternativa.
0 komentar(a)
TIVAT, Foto: Mileva Kostić
TIVAT, Foto: Mileva Kostić
Ažurirano: 03.08.2016. 13:38h

Koliko zaposleni u Upravi pomorske sigurnosti ovog ljeta imaju posla, gdje je uočeno najviše problema, da li je bilo slučajeva zagađenja mora sa plovnih i plutajućih objekata, koliko je isprava i svjedočanstva brodovima izdato ovog ljeta, koliki je broj registrovanih jahti na crnogorskom primorju pogledajte u Bojama jutra.

Baošićanka Vesna Krivokapić, dizajnerka koja posljednjih 15 godina živi u Kopenhagenu na tvrđavi Forta Mare u ponedjeljak, 8. avgusta održaće reviju pod imenom "Bokeško srce". Cilj revije je doprinos njenom gradu Herceg Novom za kandidaturu za evropski grad kulture, navela je kreatorka. Vesna Krivokapić će tim povodom biti gošća Boja jutra.

U ribarskom selu Bigovo, nadomak Donjeg Grblja i Kotora, u petak 5. avgusta biće organizovana manifestacija Ribarsko veče. Posjetioci će imati priliku da uživaju u vinu i raznim ribljim specijalitetima.

U Herceg Novom su u gotovo svim mjesnim zajednicama u toku različite manifestacije. Gošća Boja jutra i Bojana Blagojević, direktorica TO Herceg Novi.

Studentska organizacija AIESEC Montenegro ponovo organizuje internacionalni kulturni događaj pod nazivom "Global Village" koji ima za cilj da crnogorskim građanima predstavi različite kulture i običaje iz različitih krajeva svijeta. Detalje saznajte u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Milena Milošević iz Instituta alternativa.

Bonus video: