Stanković i Danilović traže izvještaj o nesreći u kojoj je poginuo Vujović

Punomoćnica porodice Vujović, advokatica Tatjana Pavličić je u otvorenom pismu Upravi policije, državnom tužilaštvu, Ministarstvu pravde i crnogorskoj javnosti kazala da ćutanje nadležnih državnih organa o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Vujović predstavlja dodatni teret i očaj unesrećenoj porodici
543 pregleda 0 komentar(a)
Ivica Stanković, Foto: Savo Prelević
Ivica Stanković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.08.2016. 17:49h

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i ministar unutrašnjih poslova Goran Danilović zatražili su detaljan izvještaj o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Milenko Vujović.

Vujović je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći 29. jula, a dva dana kasnije preminuo je na Odjeljenju intenzivne njege.

"Vrhovni državni tužilac Ivica Stankovic zatražio je od nadležnog, Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, hitan i detaljan izvještaj o saobraćajnoj nezgodi koja se u Podgorici dogodila 29. jula, a u kojoj je nastradao M.V. Vrhovni državni tužilac zatražio je od rukovodioca nadležnog tužilastva da porodicu nastradalog upozna sa svim raspoloživim zvaničnim podacima o nezgodi", navodi se u saopštenju Tužilaštva.

U saopštenju MUP-a se navodi da je Danilović zatražio je od Uprave policije detaljnu informaciju o rezultatima uviđaja saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Vujović.

"Danilović očekuje od nadležnih državnih organa da porodicu stradalog M.V. obavjeste sa svim do sada poznatim činjenicama u vezi sa saobraćajnom nesrećom koja je imala tragičan ishod", navodi se u saopštenju.

Punomoćnica porodice Vujović, advokatica Tatjana Pavličić je u otvorenom pismu Upravi policije, državnom tužilaštvu, Ministarstvu pravde i crnogorskoj javnosti kazala da ćutanje nadležnih državnih organa o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo Vujović predstavlja dodatni teret i očaj unesrećenoj porodici.

Bonus video: