Državljanin BiH teško povrijeđen na putu Žabljak-Šavnik

U nezgodi su povrede zadobili i Luka Vuković, Nedeljko Pavlović i Filip Krnojelac, takođe državljani BiH, ali nijesu životno ugroženi
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2016. 13:41h

Državljanin Bosne i Hercegovine Dejan Đajić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko pet časova na magistralnom putu Žabljak-Šavnik, u mjestu Motički potoci, pet kilometara udaljenom od Žabljaka.

U nezgodi su povrede zadobili Luka Vuković, Nedeljko Pavlović i Filip Krnojelac, takođe državljani BiH, ali nijesu životno ugroženi.

Načelnik odjeljenja hirurgije u pljevaljskoj bolnici dr Milanko Terzić kazao je "Vijestima" da je Đajić zbog povreda više kičmenih pršljenova, rane u predjelu glave i niskog pritiska, životno ugrožen i da je helikopterom prevezen u Klinički centar u Banjaluci.

Vozilo marke audi (E32 K 120), kojim je upravljao Krnojelac, nekoliko desetina metara prije propusta, prešlo je na lijevu kolovoznu traku a potom i kroz dubok kanal. Tragovi su vidljivi i kroz livadu sa druge strane kanala, sve do propusta gdje se vozilo zaustavilo na točkovima okrenuto u pravcu Žabljaka.

Pored velikih oštećenja na vozilu svugdje na licu mjesta bile su razbacane stvari, putne torbe i djelovi automobila kao i tragovi krvi.

Uviđaj su, po ovlašćenju ODT iz Pljevalja, obavili pripadnici policije iz Žabljaka.

Galerija

Bonus video: