Milenko Vujović preminuo od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da nije njihova obaveza da obavještavaju porodicu o saobraćajnim nezgodama
251 pregleda 0 komentar(a)
Urgentni blok, Foto: Savo Prelević
Urgentni blok, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.07.2016. 10:18h

Milenko Vujović (33) preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore od povreda zadobijenih preksinoć u saobraćajnoj nesreći.

Ljekari Kliničkog centra preksinoć su se borili za život Vujovića, povrijeđenog u saobraćajnoj nesreći, ali njegovu porodicu niko o tome nije obavijestio.

O udesu nije bilo zvanične informacije policije.

Njegova sestra Ana Vujović "Vijestima" je juče ispričala da su tek ujutro, gotovo 10 sati nakon što je Milenko povrijeđen, saznali za udes.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da nije njihova obaveza da obavještavaju porodicu o saobraćajnim nezgodama.

"Ni sada ne znamo što se desilo, niti nam je neko rekao kako je došlo do udesa, sa kim su se sudarili, ko je vozio drugo auto... To je bio stravičan udes. Auto je udarilo u drugo, a zatim odbačeno na trafiku, ali niko se nije sjetio da nazove porodicu. Neshvatljivo nam je da se Milenko čitavu noć borio za život, ljekari su ga dva puta operisali, trebala mu je krv, a mi ništa o tome nismo znali, kao da je pas. Ljekar nam je rekao da moj brat ima jedan odsto šanse da preživi", kazala je juče Vujovićeva.

Ispričala je da su za udes saznali tek nakon što im je javio muškarac koji je vozio njenog brata.

"Užasan je osjećaj shvatiti da se neko borio za život dok mu je porodica spavala. Nismo bili tu da damo krv, pridržimo ga za ruku, da čekamo ispred operacione sale. Ne znamo ko ga je odvezao do bolnice, jutros kad smo došli ljekar nam je rekao 'mislio sam da nema nikoga", kazala je ona juče.

Sestra povrijeđenog Vujovića kazala je da želi da se takve stvari više ne dešavaju:

"Neshvatljivo je kolika je nebriga nadležnih. Mi ne znamo da li je bilo drugog auta, ako jeste ko ga je vozio, da li policija nekoga krije".

Bonus video: