U Bojama jutra u petak pogledajte

Za ljubitelje filma ekipa Boja jutra, u saradnji sa bioskopom Cineplexx Delta City, pripremila je besplatne karte za film po izboru
0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV VIjesti
boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 28.07.2016. 13:10h

U Tivtu se održava prvi festival uličnih performera koji će trajati do 30. jula. Kako je protekla prva festivalska noć pogledajte u jutarnjem programu.

Jubilarni 30. Montenegro Film Festival u Herceg Novom na Kanli kuli počinje u ponedjeljak 1. avgusta. Šta sve očekuje ljubitelje sedme umjetnosti razgovaramo sa direktorom festivala Zoranom Živkovićem.

U Donjoj Lastvi u petak 29. jula biće održana tradicionalna manifestacija Fešta od rogača, u organizaciji Hrvatske krovne zajednice "Dux Croatorum".

Finale jubilarnog, 15. Međunarodnog festivala klapa Perast, održaće se na centralnom trgu, ispred crkve Svetog Nikole u Perastu, u petak i subotu, 29. i 30. jula, sa početkom u 21 sat.

U okviru Kotor Arta narednih dana bogat muzički program. Između ostalih koncerte će prirediti svjetski poznat gitarista Miloš Karadaglić, Rundek Cargo Trio, Partibrejkersi.

Pogledajte i kako ovog ljeta posluje Gradska luka Škver u Herceg Novom.

Za ljubitelje filma ekipa Boja jutra, u saradnji sa bioskopom Cineplexx Delta City, pripremila je besplatne karte za film po izboru.

Kompanija m:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti.

Bonus video: