Boje jutra uživo iz Podgorice, Tivta i Budve

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru pod nazivom "Neka vas vozi dobra energija 2", koja ima još dva kola, a u svakom kolu dodjeljuje se po jedan automobil Ford Focus. Kako je proteklo izvlačenje i ko će voziti novi Ford Fokus saznajte u Bojama jutra u srijedu 20.jula.
0 komentar(a)
Boje jutra
Boje jutra
Ažurirano: 19.07.2016. 12:52h

Elektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru pod nazivom "Neka vas vozi dobra energija 2", koja ima još dva kola, a u svakom kolu dodjeljuje se po jedan automobil Ford Focus. U prostorijama TV Vijesti je izvučen dobitnik, a kako je proteklo izvlačenje i ko će voziti novi Ford Fokus saznajte u Bojama jutra u srijedu 20.jula.

U srijedu 20.jula uživo će se uključiti ekipe iz Budve i Tivta i prenijeti aktuelnosti sa primorja.

Kotorski Institut za biologiju mora, više od pet decenija otkriva najdublje i najskrivenije tajne morskih dubina. Pogledajte u Bojama jutra šta je sve to zanimljvo otkriveno, kakvo je ekološko stanje mora, šta sve može uticati na čistoću mora i njegovo ozbiljnije zagađenje. Saznajte i koliko ovog ljeta pri obali Jadranskog mora ima ajkula i delfina.

Ukoliko želite, možete smanjiti svoj karbonski otisak i to je jako važno kako bi smanjili štetni uticaj na životnu sredinu. O zelenom turizmu govoriće iz UNDP-a.

Na sceni Atrijum Buća u Tivtu u subotu 23. jula na repertoaru će biti predstava Tre Sorele, diplomski projetak studenata glume Fakulteta dramskih umjetnosti sa Cetinja . Mladi glumci u Bojama jutra o premijeri predstave.

Kompanija M:tel za najvjernije gledaoce Boja jutra obezbijedila vrijedne nagrade.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Milena Milošević iz Instituta alternativa.

Bonus video: