Prčanj: Ruska državljanka izazvala saobraćajni udes, udarila u "audi" i pobjegla

Iako je pritom prouzrokovala veću materijalnu štetu na vozilu i napravila pravi šok djevojci za njegovim volanom, Ruskinja nije sačekala dolazak policije koju su pozvali Magud i prolaznici koji su se okupili na licu mjesta, već je, ne izlazeći iz "tojote", dala gas i pobjegla, udaljivši se u nepoznatom pravcu
85 pregleda 14 komentar(a)
automobil, udes, Foto: Shutterstock
automobil, udes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.07.2016. 14:15h

Nepoznata ruska državljanka koja je upravljala "tojotom jaris" izazvala je danas nešto poslije 13 sati udes na lokalnom putu Tivat-Prčanj-Kotor, u blizini hotela "Splendido" u Prčanju.

Prema riječima Kotoranina Nena Maguda, Ruskinja koja se kretala od Kotora prema Prčanju, udarila je u "audi A 6" kotorskih tablica kojim je upravljala njegova djevojka Milica Ilić.

Iako je pritom prouzrokovala veću materijalnu štetu na vozilu i napravila pravi šok djevojci za njegovim volanom, Ruskinja nije sačekala dolazak policije koju su pozvali Magud i prolaznici koji su se okupili na licu mjesta, već je, ne izlazeći iz "tojote", dala gas i pobjegla, udaljivši se u nepoznatom pravcu.

Magud je danas oko 15 časova o svemu obavijestio policiju i novinare, a obratio se i ruskoj ambasadi u Podgorici kako bi se pronašao vinovnik udesa koji je pobjegao sa mjesta nesreće.

Bonus video: