Kod Krstovića našli 60 kg skanka

“Oduzeti skank i ostali predmeti biće upućeni na vještačenje”
1068 pregleda 9 komentar(a)
skank šverc, Foto: Uprava policije
skank šverc, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.07.2016. 07:08h

Službenici policije uhapsili su Igora Krstovića (46), nakon što su u njegovom automobilu pronašli oko 60 kilograma skanka.

U saopštenju piše da su policajci na putnom pravcu Gostilj - Balabani zaustavili “pežo” osumnjičenog, koji je rođen u Albaniji a nastanjen u Golubovcima.

“Pregledom vozila policijski službenici su u u zadnjem - tovarnom dijelu pronašli i oduzeli tri vreće u kojima se nalazilo 60 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne bruto mase oko 60 kilograma”, navodi se u tekstu iz policije.

Objašnjava se da je od Krstovića oduzeto i vozilo kao i “drugi predmeti i stvari koji su, kako se sumnja, korišćeni u izvršenju krivičnog djela”.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je I. K. u dužem periodu skank nabavljao na području Albanije a potom ga krijumčario u Crnu Goru i zemlje okruženja, radi nelegalnog stavljanja u promet”.

“Oduzeti skank i ostali predmeti biće upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja”, piše u saopštenju iz Uprave policije.

Bonus video: