Ljetnje manifestacije i brojne nagrade u Bojama jutra

Za ljubitelje filma ekipa Boja jutra, u saradnji sa bioskopom Cineplexx Delta City, pripremila je besplatne karte za film po izboru.
0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV VIjesti
boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 08.07.2016. 06:11h

Obilježen je završetak radova na zajedničkom postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda za opštine Kotor i Tivat. Detaljnije u Bojama jutra.

Govorimo i o desetom Petrovac Jazz Festu 2016.

Gost jutarnjeg programa biće i komandir Službe zaštite i spasavanja Tivat, Zoran Barbić. Pogledajte na kojim lokacijama ove sezone, tivatski vatrogasci imaju najviše intervencija.

Turistička organizacija opštine Kotor u petak, 8.juna, na Pjaci od Muzeja od 20 sati i 30 minuta priređuje degustaciju tradicionalnih jela iz Boke i prezentaciju novog gastro kataloga, vodiča kroz našu bogatu kulinarsku baštinu. Vodič je urađen u saradnji sa ugostiteljima kao "Čuvarima gastro kulture" i Vlastom Mandić, autorkom poznate "Bokeške kužine". Vlasta Mandić je osnovala klapu "Bisernice Boke" a po profesiji je arhitekta. Mandić će biti gošća jutarnjeg programa TV Vijesti.

Pčelarsko društvo Cetinje u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i lokalnom turističkom organizacijom po tradiciji organizuje, ovoga puta jubilarnu 20-u po redu manifestaciju sa nazivom “Miris lipa i meda”. Manifestacija će se održati u Utorak 12.jula, na Cetinju na trgu Balšića Pazar. Više detalja saznajte u jutarnjem programu TV Vijesti.

Igor Bogojević crnogorski umjetnik koji živi i stvara u SAD-u biće gost Boja jutra.

Kompanija m:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti.

Za ljubitelje filma ekipa Boja jutra, u saradnji sa bioskopom Cineplexx Delta City, pripremila je besplatne karte za film po izboru.

Bonus video: