Savjeti ljekara: Ginekološki problemi u ljetnjem periodu

Od sjutra uz ND Vijesti možete pročitati i specijalno poklon izdanje o kuvanju. Uživajte u pripremi lagane, zdrave i ukusne hrane. Detalje otkrivamo u Bojama jutra
65 pregleda 0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV VIjesti
boje jutra, Foto: TV VIjesti
Ažurirano: 26.06.2016. 17:20h

O tome koji su najčešći ginekološki problemi u toku ljeta, na šta treba posebno obratiti pažnju pri kupanju i boravku na plaži, te kako prepoznati prve simptome infekcija, govorićemo u okviru rubrike Savjeti ljekara. Gošća jutranjeg programa biće dr Vesna Kavarić, ginekolog.

Iako je naša zemlja bogata potencijalom, utisak je da se seoski turizam nalazi u zapećku, a primjer Slobodana Vešovića sa Veruše svjedoči da mukotrpan rad ipak daje rezultate. Ovaj vrijedni domaćin, koristeći prirodne resurse, uspijeva da obezbijedi egzistenciju porodici, a zadovoljstvo brojnih inostranih gostiju pokazatelj je da bi i država mogla da ima koristi, ako se ozbiljnije pozabavi pitanjem seoskog turizma. Priču sa Veruše donosi Dejan Radulović

Cetinjani Janko Vujović, Dražen Vujović i Nebojša Čelebić osnovali su Nevladino udruženje „Starocrnogorski vremeplov s Cetinja" koje će se baviti zaštitom crnogorskog etnosa.

Od sjutra uz ND Vijesti možete pročitati i specijalno poklon izdanje o kuvanju. Uživajte u pripremi lagane, zdrave i ukusne hrane. Detalje otkrivamo u Bojama jutra.

Kako protiče turistička sezona u Kolašinu, te koje manifestacije i događaji su planirani čućemo od Slađane Kršikape iz TO Kolašin.

Kompanija M:tel najvjernije gledaoce Boja jutra nagrađuje sa brojnim vrijednim nagradama. Svakog jutra čak petoro najsrećnijih dobija po pripejd karticu koja sadrži niz povoljnosti. Uz prepaid paket m:go turist za 5 eura korisnici dobijaju 2 eura kredita i 500MB besplatnog Interneta, koje troše naredna 3 dana. Uz svaku narednu dopunu korisnik dobija još 3 dana besplatnog Interneta – 300 MB. Besplatnih 300 MB Internet saobraćaja korisnik dobija u ponoć na dan kada je izvršio dopunu, a dopunjeni iznos slobodno troši.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakcije TV Vijesti.

Bonus video: