Mandu će zamijeniti Andrija Milošević ili Zoran Cvijenović

Reditelj Milan Karadžić kazao je da kada je Mandi dodijelio ulogu Kapetana Kuke, postojale su dvije alternative ko bi ga zamijenio u slučaju da to bude potrebno
50 pregleda 0 komentar(a)
Milorad Mandić Manda, Foto: Twitter.com
Milorad Mandić Manda, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 23.06.2016. 13:22h

Nedavno preminulog glumca Milorada Mandića Mandu u predstavi „Petar Pan“, na čijoj premijeri umro, zamijeniće Andrija Milošević ili Zoran Cvijanović.

Odoru u kojoj je pao na daskama koje život znače obući će jedan od njih dvojice, i to po njegovoj želji.

Naime, prema pisanju srpskih medija, reditelj Milan Karadžić kazao je da kada je Mandi dodijelio ulogu Kapetana Kuke, postojale su dvije alternative ko bi ga zamijenio u slučaju da to bude potrebno. Nažalost, takav trenutak je došao, i to prebrzo.

"Još nisam donio konačnu odluku ko će umjesto Mande obući odoru Kapetana Kuke, ali to će svakako biti njegov izbor. Manda je imao jednu želju, a to je da ga, po potrebi, zamijene dva glumca, Andrija Milošević ili Zoran Cvijanović. Obojica su sjajni glumci i bez obzira na to ko bude umjesto Mande u toj ulozi, biće odličan, ali će mu istovremeno biti i jako teško", otkrio je Karadžić, koji još ne može da se oporavi od gubitka dragog prijatelja i saradnika.

Bonus video: