Vozači ljuti na AMSCG: Kažu da je saobraćaj na Trubjeli zatvoren od 10, a zatvorili ga već u devet sati

Čitaoci su sa lica mjesta proslijedili fotografije redakciji "Vijesti", te navode kako je 30 do 40 vozila jutros onemogućeno da nastavi dalji put zbog lošeg obavještenja AMSCG
71 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 16.06.2016. 08:10h

Iako u zvaničnom saopštenju medijima, te na internet stranici Auto-moto savez Crne Gore navodi da je saobraćaj na putu Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela, danas obustavljan od 10 do 15 sati, vozači koji su se našli na toj relaciji navode da nije tako, već da je saobraćaj obustavljen već od devet.

Čitaoci su sa lica mjesta proslijedili fotografije redakciji "Vijesti", te navode kako je 30 do 40 vozila jutros onemogućeno da nastavi dalji put zbog lošeg obavještenja AMSCG.

Jedan od vozača, Marko Medenica, kazao je "Vijestima" da je obavještenje da je put zatvoren od 10 sati vidio na stranici AMSCG, te da mu je informacija potvrđena i u telefonskom razgovoru sa njihovim službenicima, a da su mu jutros na licu mejsta, na pitanje zašto je saobraćaj zatvoren već od devet, rekli kako je "tako odlučio Radenko Čvorović".

Na sajtu AMSCG se navodi da će saobraćaj na putu Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela, u terminu od 10 do 15 sati biti obustavljen danas, sjutra i prekosjutra.

Redakciji "Vijesti" je u AMSCG rečeno da su se jutros na gradilištu desila nepredviđena dešavanja, te da su vozila koja su se našla u Trubjeli jutros propuštena.

Galerija

Bonus video: