Boje jutra: Gdje je crnogorski zdravstveni sistem?

Jutro započnite i uz jutarnje razgibavanje, servisne informacije, aktuelnosti iz zemlje, kao i zanimljivosti iz svijeta.
6 komentar(a)
ljekari KCCG, Foto: Vesko Belojević
ljekari KCCG, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 22.05.2016. 17:14h

Kako zdravstveni sistem Crne Gore dočekuje deceniju obnove nezavisnosti, koliko je napredovao, da li su institucije sistema nakon raznih afera i ozbiljnih propusta, poput inficiranih bjelopoljskih beba od kojih je jedna i preminula, išta učinile kako se slične stvari ne bi ponovile biće tema rubrike Savjeti ljekara u Bojama jutra u ponedjeljak 23. maja. Gost TV Vijesti je dr Vladimir Pavićević, predsjednik Sindikata zdravstva Crne Gore.

Crnogorska kulturna scena u minulih deset godina svojevrsni je talac zvanične politike, a samo zahvaljujući individualnom talentu afirmisali su se pojedini umjetnici. Takav stav zastupa poznati pisac Balša Brković, koji se u razgovoru sa kolegom Dejanom Radulovićem osvrnuo na kulturnu zbilju u našoj zemlji od obnove državne nezavisnosti i način na koji funkcioniše.

U Bojama jutra urednik sportske redakcije TV Vijesti Aleksandar Radović komentarisaće glavne sportske aktuelnosti, a daće i svoj osvrt na razvoj crnogorskog sporta u protekloj deceniji.

U ponedjeljak, 23. maja u Nikšiću počinju Dani slovenske pismenosti i kulture u organizaciji Društva crnogorsko-ruskog prijateljstva "Sveti Đorđe". Detaljnije u jutarnjem programu.

Dječji hor "Zvjezdice" prirediće povodom proslave jubileja od obnove nezavisnosti koncert u Podgorici. Šta pripremaju mladi horski pjevači pogledajte u Bojama jutra.

Jutro započnite i uz jutarnje razgibavanje, servisne informacije, aktuelnosti iz zemlje, kao i zanimljivosti iz svijeta.

Gledaoce Boja jutra nagrađuje i kompanija Nestlé. Za idealan dječji doručak, Nestlé predlaže Nesquik žitarice kao dobar način da se doprinese ispunjenju dnevnih potreba djeteta za vitaminima i mineralima.

Bonus video: