Boje Jutra: Izvlačenje dobitnika EPCG

Povodom godišnjice uspješnog poslovanja, NepoSystem Crna Gora gledaocima TV Vijesti poklanja vaučere za vangarantni servis računara.
51 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 17.05.2016. 14:07h

Dobitnik drugog automobila Ford Focus u nagradnoj igri "Neka vas vozi dobra energija 2" izvučen je danas, a u jutarnjem programu saznajte rezultate izvlačenja.

Pogledajte kako izgleda i funkcioniše "Solarno ultraljubičasti prečišćivač vode", pronalazak učenika Elektrotehničke škole koji su osvojili glavnu nagradu na Sajmu mladih pronalazača Crne Gore.

Gosti Boja jutra su i predstavnici Karate kluba Omladinac iz Podgorice koji su se nedavno vratili sa 51. Evropskog seniorskog prvenstva.

Predlog Strategije za integraciju osoba sa invaliditetom, koji prati oblasti obuhvaćene Evropskom strategijom, u civilnom sektoru smatraju pozitivnim korakom, ali ističu da ovom dokumentu nedostaje analiza uticaja prethodnog i izvještaj o njegovim rezultatima, ali i da se moraju procijeniti troškovi za realizaciju planova. Iz Ministarstva za rad i socijalno staranje, s druge strane, poručuju da je novom Strategijom definisano obezbjeđivanje uslova i garantovanje prava na samostalan i dostojanstven život osoba sa invaliditetom u skladu sa evropskim normama, navodeći da su u njenoj izradi učestvovali i predstavnici Vlade Srbije. Detalje pogledajte u Bojama jutra.

Prenosimo i kakav program su pripremili u Bijelom Polju povodom proslave 21.maja, Dana nezavisnosti Crne Gore.

Ekipa jutarnjeg programa će na terenu biti sa penzionisanim policajcima koji najavljuju da će ponovo organizovati protest ispred državnih institucija.

Povodom godišnjice uspješnog poslovanja, NepoSystem Crna Gora gledaocima TV Vijesti poklanja vaučere za vangarantni servis računara.

Bonus video: