Putevi mokri, oprez zbog odrona

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta
0 komentar(a)
kiša, saobraćaj, noć, Foto: Shutterstock
kiša, saobraćaj, noć, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.05.2016. 05:52h

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno mokrim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili na sitne odrone.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta. Mimo ovih termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 15 sati. Mimo tog termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva - Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići saobraća se uz postavljenu semaforsku signalizacija.

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1, režim saobraćaja na dionici Cetinje - Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti prekinut od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-4.1 na dionici Šavnik - Žabljak, lokalitet ulaz u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, od osam do 17 sati uz povremene prekide saobraćaja, ne duže od deset minuta.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati i od 22 sata do šest sati.

Na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog postavljanja zaštitnih mreža.

Zbog radova na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Nikšić režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog postavljanja zaštitnih mreža na regionalnom putu R-4 dionica Pljevlja - Đurđevića Tara, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: