Ženska ragbi reprezentacija na turniru u Splitu

U crnogorskoj ekipi igraće Dražena Vidačić, Maja Baošić, Milica Mugoša, Dragica Kovačević, Olivera Mišković, Zorica Kostić, Mihaela Vujinović i Snežana Popadić.
149 pregleda 0 komentar(a)
Ženska ragbi reprezentacija, Foto: Ragbi savez Crne Gore
Ženska ragbi reprezentacija, Foto: Ragbi savez Crne Gore
Ažurirano: 14.04.2016. 17:18h

Ženska ragbi reprezentacija Crne Gore učestvuje za vikend na međunarodnom turniru u Splitu, u olimpijskoj verziji ragbija 7. Crnogorske "vučice" su u grupi sa ekipom Sinja (Hrvatska) i Olimpije (Slovenija), u drugoj grupi su domaćin Nada, ŽRK Derventa iz Bosne i Hercegovine i ŽRK Zagreb - Lavice.

U crnogorskoj ekipi igraće Dražena Vidačić, Maja Baošić, Milica Mugoša, Dragica Kovačević, Olivera Mišković, Zorica Kostić, Mihaela Vujinović i Snežana Popadić. Trener reprezentacije je Budimir Andrić.

Ovo je prvo okupljanje reprezentacije nakon učešća na Evropskom kupu nacija u junu prošle godine. Na turniru u Splitu "vučice" su učestvovale i prošle godine kada su osvojile treće mjesto.

Ovaj turnir je početak priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo u julu, a planiraju da do tada učestvuju na još nekoliko turnira. Iz reprezentacije su pozvali sve djevojke zainteresovane da treniraju ragbi da ih kontaktiraju preko fajsbuk profila Montenegro Ladies Rugby 7s.

Bonus video: