Sjutra drugi duel Jedinstva i Budvanske rivijere

0 komentar(a)
Budvanska rivijera - Jedinstvo, Foto: OSCG
Budvanska rivijera - Jedinstvo, Foto: OSCG
Ažurirano: 12.04.2016. 19:00h

Prvim plasmanom u finale plej-ofa, odbojkaši Jedinstva Bemaksa su već ostvarili najveći uspjeh u klupskoj istoriji.

Da li će Bjelopoljci biti i jedina ekipa koja je ove sezone otkinula neki set Budvanskoj rivijeri, znaće se večeras nakon drugog meča finala razigravanja za titulu.

Budvani su u prvom meču na svom parketu slavili 3:0, ali je Jedinstvo nastupilo bez trojice igrača, posebno bez ponajboljeg igrača, prvog primača Stefana Bugarina...

"Svakako očekujem bolju utakmicu od prethodne u Budvi. Prvenstveno očekujem da ćemo popraviti prijem, koji je bio loš i da ćemo samim tim biti raznovrsniji u napadu. Budvani su favoriti, bez obzira gdje se igra, ali sam siguran da će nam domaći teren i publika, koju očekujem u velikom broju, biti ogromna pomoć da poremetimo igru protivnika i pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Takođe, nadam se da ćemo u drugoj utakmici biti kompletni, prvenstveno mislim na prvog primača servisa Bugarina, koji je bio jedan od najboljih u polufinalnoj seriji", kaže trener Jedinstva Bemaksa Darko Prebiračević.

Budvani su dobili lako prvi meč, iako Slobodan Boškan u igru nije uvodio najiskusnije, kapitena Ivana Ječmenicu i Ivana Rašovića. Sve osim nove pobjede šampiona, bilo bi veliko iznenađenje...

"U drugoj utakmici finala,očekujem težu utakmicu od one koju smo odigrali u Budvi. Jedinstvo igra u svojoj sali, pred svojom publikom i uradiće sve što je u njihovoj moći da pruže što bolju partiju. Mi kao favoriti moramo da imamo ozbiljan pristup utakmici i da na terenu opravdamo ulogu favorita", kazao je trener Budvanske rivijere Slobodan Boškan.

Sjutrašnja utakmica u dvorani „Nikoljac” počinje u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Bonus video: