Sjutra druge utakmice polufinala plej-ofa, samo Budvani sigurni

0 komentar(a)
Budućnost - Jedinstvo, Foto: OSCG
Budućnost - Jedinstvo, Foto: OSCG
Ažurirano: 29.03.2016. 15:38h

Budvanska rivijera će sjutra veče u Nikšiću, sasvim izvjesno, staviti tačku na svoju polufinalnu seriju plej-ofa odbojkaša sa Volej starom.

Izabranici Slobodana Boškana su u prvom meču, na svom terenu, slavili 3:0, i sve osim pobjede šampiona bi predstavljalo iznenađenje. Budvani su na putu ka osmoj uzastopnoj tituli.

Kako su ostali bez oba stranca na poziciji tehničara (zbog neisplaćenih plata su otišli Aleksandar Ivković i Luka Šormaz), a da ne bi rizikovali da ostanu i bez posljednjeg igrača na toj poziciji, jer trenutno imaju samo mlađanog Veljka Marovića, u budvanskom klub su za plej-of odlučili da registruju i odavno penzionisanog Marka Vujovića, direktora kluba!?

Ništa neubičajeno za našu ligu, jer za Budućnost Capital Plazu nastupa predsjednik kluba, Mirko Janković (nije bio u ekipi u prvom meču)...

Prvi put u nezavisnoj Crnoj Gori moglo bi da se dogodi da finale ne igraju naša dva najbolja kluba. Nakon poraza kod kuće od Jedinstva sa 3:2, iako je imala praktično dobijen meč (vodila je 2:1 u setovima, te 18:11 i 23:19 u četvrtom), Budućnost je na pragu eliminacije.

Mlađanom sastavu Zorana Vukčevića trebaće, prije svega, da bude mentalno jak da se povrati od šoka iz prvog meča i u Bijelom Polju izbori majstoricu.

Sa druge strane, ekipa Darka Prebiračevića je plasmanom u finale Kupa već napravila najveći uspjeh u klupskoj istoriji, a finale plej-ofa bi zaokružilo sjajnu sezonu.

Drugi mečevi polufinala plej-ofa

Srijeda

Jedinstvo - Budućnost Capital Plaza (19)

Volej star - Budvanska rivijera (20)

Bonus video: