KARATE SAVEZ CRNE GORE

Skupština usvojila plan i program rada

0 komentar(a)
Dragoljub Kopitović, Foto: Boris Pejović
Dragoljub Kopitović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.04.2019. 19:49h

Skupština Karate saveza Crne Gore (KSCG) usvojila je plan i program rada za 2016. godinu, izvještaje o radu i finansijskom poslovanju, kao i završni račun za 2015. godinu.

Usvojen je i izjvještaj Nadzornog odbora.

Skupština je odlučila da u nedostatku sredstava za učešće na velikim međunarodnim takmičenjima i klubovi, članovi KSCG, "mogu svojom voljom učestvovati u finansiranju putovanja karate reprezentacije".

Seniore ove godine u maju očekuje Evropsko prvenstvo u Montpeljeu i Svjetsko prvenstvo u Lincu, u oktobru.

Skupština je u punopravno članstvo primila ulcinjski klub Rei, KK Podgorica, podgorički Šampion i opštinski Karate savez Herceg Novog.

"Na osnovu izvještaju komisije za monitoring i predloga UO KSCG, odlučeno je da Lim iz Andrijevice, podgorički Olimpik i Visitor iz Plava budu primljeni u pridruženo članstvo. Na molbu KK Drač, koji je takođe bio kandidat za pridruženo članstvo, Skupština je donijela odluku da mu se monitoring produži na još godinu", piše u saopštenju KSCG.

Navodi se da su odlukom Skupštine u status monitoringa primljeni Mavaši iz Tivta i Mavaši iz Nikšića.

"Fokus iz Nikšića takođe je dostavio dokumentaciju za početak procedure prijema u članstvo KSCG i njemu će to biti omogućeno u skladu sa okončanjem inspekcijskog nadzora koji je pri kraju", piše u saopštenju.

Skupština je verifikovala mandate novim članovima Upravnog odbora, Vladimiru Jokoviću, Dragoljubu Kopitoviću i Vojislavu Dragoviću.

Na sjednici su pozdravljeni uspjesi karate reprezentacije svih uzrasnih kategorija ostvareni na međunarodnoj sceni.

Skupštini prisustvovalo 20 delegata.