Supertalentovane takmičarke Tare sezonu počinju u Baru

113 pregleda 0 komentar(a)
Kristina Rakočević i Marko Ristić, Foto: Boris Pejović
Kristina Rakočević i Marko Ristić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.03.2016. 11:39h

Najbolja crnogorska mlada sportiskinja i atletičarka u Crnoj Gori, Kristina Rakočević, startovaće u novoj sezoni na Zimskom bacačkom kupu u Baru predstojećeg vikenda. Atletičarka mojkovačke Tare, Rakočević, za nastup se već sedmicu priprema u Baru sa trenerima Markom i Danilom Ristićem, te supertalentovanom klupskom drugaricom Anom Bošković.

„Zadovoljni smo realizacijom dosadašnjih priprema, jer je ovo drugi ciklus rada u Baru. U prvom smo radili 25 dana, a potom smo treninge natavili u Mojkovcu. Kristinu ove godine očekuje veliki broj međunarodnih takmičenja, a posebno očekujemo da ćemo već na prvom takmičenju ostvariti odlične rezultate, i to iz punog treninga uzećemo ucešće već ovog vikenda na Zimskom bacačkom kupu Crne Gore u Baru, sa ciljem da moje takmičarke postignu potrebne norme u njihovim uzrasnim kategorijama“ istakao je trener i šef stručnog štaba AK Tara,profesor Marko Ristić.

Rakočević već ima normu za učešće na Svjetskom juniorskom prvenstvu u poljskom Bidgošću, od 19. do 24. jula, a nastupiće i na Balkanskom prvenstvu i brojnim drugim takmičenjima, dok Boškovićeva ima za cilj da koplje baca na Balkanskom prvenstvu, ali i drugim međunarodnim takmičenjima.

Bonus video: