Milanu Kneževiću će suditi Goran Đuković

Osnovno državno tužilaštvo tereti Kneževića da je 17. oktobra prošle godine - dok su uklanjani šatori ispred Skupštine Crne Gore, fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića, tako što ga je više puta rukama odgurnuo, udarao ramenom u predjelu grudi, a zatim ga rukom uhvatio za vrat
89 pregleda 14 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 04.03.2016. 11:17h

U podgoričkom Osnovnom sudu uskoro će početi suđenje poslaniku DF-a Milanu Kneževiću , zbog optužbi za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Predmet je dodijeljen sudiji Goranu Đukoviću, koji još nije zakazao početak suđenja.

Osnovno državno tužilaštvo tereti Kneževića da je 17. oktobra prošle godine - dok su uklanjani šatori ispred Skupštine Crne Gore, fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića, tako što ga je više puta rukama odgurnuo, udarao ramenom u predjelu grudi, a zatim ga rukom uhvatio za vrat.

Knežević je ranije rekao “da se samo gurao sa policajcem, koji je imao 250 kg i sa još 30 kg oklopa”, te da ga je policajac sve vrijeme provocirao.

Tom prilikom su takođe privedeni i poslanici Slaven Radunović i Vladislav Bojović, odbornik Nikola Bajčetić, odbornikDragutin Klikovac, novinar "Dana" Dražen Živković, urednik portala In4S Gojko Raičević, Filip Radunović, Dušan Knežević,Vladimir Eraković, Drago Goranović i Veselin Savić.

Krivična prijava podnesena je protiv Bajčetića i Kneževića, dok su ostali odgovarali prekršajno.

Bonus video: