PONEDJELJAK NA TV VIJESTI

Savjeti ljekara u Bojama jutra: Kako se izboriti s depresijom

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakacije TV Vijesti.
102 pregleda 0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Boje jutra, Foto: TV Vijesti (arhiva)
Ažurirano: 21.02.2016. 13:58h

U okviru rubrike Savjeti ljekara u Bojama jutra u ponedjeljak govorićemo o depresiji. Na pitanja gledalaca odgovaraće dr Zorica Barac-Otašević, neuropsihijatar.

Pitanja možete poslati na mail: boje.jutra@gmail.com ili ih postaviti direktno u program pozivanjem broja 020/ 404-636.

U Bojama jutra saznajte i koliko su kućni ljubimci osjetljivi na zimske vremenske uslove i kako ih treba njegovati u ovom periodu. 

Druga polovina februara, kada je o poljoprivredi riječ, protiče u znaku rezidbe kontinentalnog voća. Provjerili smo na koji način treba pravilno rezati voćke, a agronomi su dali i savjete kako se stablo pravilno razvija i koliko đubriva treba staviti da bi prinos bio kvalitetniji i što zdraviji.

Internacionalni filmski festival FEST biće održan prvi put u Crnoj Gori i to u budvanskom Cadmus Cineplexu. Ljubitelji filma imaće priliku da uživaju u premijernim projekcijama filmova, kandidatima za mnogobrojne svjetske nagrade kao i za prestižnu nagradu Oskar.

U jutranjem programu TV Vijesti možete vidjeti i kakve vježbe treba raditi kako bi poboljšali svoju kondiciju i napunili baterije za svakodnevne obaveze.

Glavne sportske aktuelnosti komentarisaće Aleksandar Radović, urednik sportske redakacije TV Vijesti.

Preporučujemo za Vas